SERVERINGSTIPS

Pultostrull

På inspirasjonsdag hos Bjørn Hettervik på Lysaker Gjestgiveri på Lillehammer fekk vi fleire gode serveringstips.

Lag ein enkel salat med for eksempel ruccola og crispisalat. Dander salaten på ei lefse saman med sylta gulrot og raudbete, strø godt med pultost over og legg på ein klatt rømme eller litt spekeskinke.

Droppar du spekeskinka, blir dette er ein smaksrik vegetarrett! Rull lefsa saman og del henne i to.

Vel unnt!

Sylting av grønnsaker

Kok grønsakene i salta vatn til dei blir lett møre, og legg dei på eit reint norgesglas.

Kok opp 3 delar vann, 2 delar sukker og 1 del 7 % eddik, salt og sennepsfrø. La det koke til sukker og salt er løyst opp.

Avkjøl væska, hell henne over grønsakene og set på tett lokk.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram