Utsal i Valdres

Møt oss her

9. september leverer vi på REKO- ring i Sandvika mellom klokka 18:30 og 19:30. Mel deg inn i «REKO- ringen Sandvika» på Facebook og legg inn bestilling.

10. september leverer vi på REKO- ring på Fagernes mellom klokka 17:00 og 17:30. Mel deg inn i «REKO- ringen Valdres» på Facebook og legg inn bestilling.

1.juli – 1. september
Vi har eget utsalg på stølen mandag til og med lørdag fra 12:00- 16:00

Velkommen til oss på Breiset om sommaren!

Ta med familien og kom innom for smaksprøver og innsikt i korleis vi produserar maten.
Vi har open butikk frå 1. juli til 1. september, måndag til laurdag, kl. 12:00-16:00.

Alle produktene våre

Her finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og ferske brød og bakevarer.

Besøk oss

Kjøttgrossist Per Reboli AS er en lokalprodusent av spekemat og kjøtt av høy kvalitet i Valdres med stolte tradisjoner.

Besøk oss

Vi har et rikelig utvalg rakfisk, råvarer, ost, viltkjøtt, storfe og svin, i tillegg til godt tilbehør, tapas, oster og mye mer!

Besøk oss

Hos SPAR finner du alltid et bredt utvalg av nystekte brød, frukt og grønt, ferske oster, fisk og kjøtt, og i ferskvaredisken deler vi gjerne gode tips med deg.

Besøk oss

Populær nærbutikk i Reinli i Valdres som drives av Aud Ingebjørg og Erland Fremgaard. Butikken åpnet i 1949 og ekteparet overtok driften i 1981.

Besøk oss

Som den yngste av lavpriskjedene triver KIWI med utfordrerrollen. Dette innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre.

Besøk oss

Moahaugen Gard fører lokalprodusert mat av egne dyr. Her har vi gardsutsalg med egen mat og varer fra andre lokale aktører.

Besøk oss

Rakfisken fra Noraker Gård er en delikatesse som mange ganger har vunnet førsteprisen i Norsk Rakfiskfestivals årlige konkurranse.

Besøk oss

Vi kan tilby produkter fra Strandmo Gard, Olestølen Mikroysteri, Nordaker,Villfisken, Valdres bakst, Bakeriet i Bagn, Eggum Bakeri, m.m.

Besøk oss

Utanfor Valdres

Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken.

Besøk oss

I dag framstår Angus Gaupset som en moderne håndtverksbedrift med hjerte for gode råvarer, god service og god kvalitet på alle produkter.

Besøk oss

Vi tilbyr det meste av varm og kald mat fra vårt eget kjøkken, og har som mål å levere gode matopplevelser til både private og bedrifter.

Besøk oss

RealMat AS leverer catering, selskapslokaler og kantinedrift i Oslo. Sunn gourmetmat – til alle anledninger!

Besøk oss

Strandmo

Vi har eget utsalg på stølen fra juli til september
Mer om oss
482 36 747
anna.karoline@strandmo.no
Strandmo på Facebook